Aelmans Adviesgroep

Bedrijfsgrootte
51-250 medewerkers
Locatie (HQ)
Ubachsberg, Voerendaal

Aelmans Adviesgroep is een multidisciplinair bedrijf met een duidelijk gemeenschappelijk doel: het creëren van een toekomstbestendige woon- werk- en leefomgeving.

Agrarische roots

De roots van Aelmans Adviesgroep liggen in de agrarische

sector. Jo Aelmans zag in zijn vroege loopbaan dat agrarisch ondernemers meer en meer behoefte kregen aan één onafhankelijke adviseur die hen bijstond in alle complexe vraagstukken. Hij startte in 1990 als agrarisch adviesbureau.

Al snel breidde het bedrijf zich uit naar andere adviesterreinen. Eerst op het gebied van milieu- en bodemadvies, daarna volgde vastgoed, ruimtelijk advies, tuinbouw advies en bouw advies.

Inmiddels zijn we 160 man sterk en zitten we verspreid over 11 kantoren in Nederland. Het vakmanschap en de betrokkenheid van een familiebedrijf stroomt nog steeds door de aderen van Aelmans Adviesgroep.

Familiebedrijf

Aangezien Aelmans een familiebedrijf is, zijn alle lijntjes kort. Dat zorgt voor een collegiale en open werksfeer.

Als je bij ons werkt, kun je rekenen op veel kennis om je heen. De één weet alles over bodemonderzoeken, de ander kan je alles vertellen over stikstofrechten. Van bevlogen makelaars tot creatieve architecten en ervaren omgevingsjuristen, met één telefoontje is het contact gelegd.

Dat is de kracht van Aelmans.

Gezelligheid

Naast hard werken, is er ook ruimte voor ontspanning en gezelligheid. Ondanks de spreiding van onze kantoren en diversiteit aan werkvelden proberen we de onderlinge band te behouden.

Zo combineren we de jaarlijkse kantoorvergadering met een gezellige barbecue. De sportievelingen onder ons springen graag op de renfiets of mountainbike, anderen nemen het tegen elkaar op in een van de digitale wielerspellen.

Jaarlijks houden we een personeelsdag en teamuitjes. Daarnaast houden we ook graag vast aan onze jaarlijkse kerst- en nieuwjaarsborrel.

Jong talent

Bij ons staat de deur altijd open voor jong talent. Vanaf dag één maak je deel uit van het team en werk je aan projecten voor onze opdrachtgevers.

We staan open voor jouw frisse kijk op het werkveld en jouw kennis over de nieuwste tools en werkwijzen. Je zult merken dat je, zelfs wanneer je geen ervaring hebt in het werkveld, je een sterke bijdrage kunt leveren om de ambities van onze opdrachtgevers te realiseren.

Zowel voor een stage, als voor een parttime dienstverband naast je studie kun je contact met ons opnemen.

Aelmans Adviesgroep

Ubachsberg, Voerendaal

Word gevonden door topwerkgevers

Upload je CV en kom in contact met deze top bedrijven.

Upload CV