Ons doel is dan ook innoveren, creëren en verkopen van geavanceerde oogst-, groen- en reinigingstec

Vanmac BV

Bedrijfsgrootte
51-100 medewerkers

Vanmac levert behalve TRILO machines ook andere topmerken handelsmachines voor de graszodenindustrie, zoals Brouwer Kesmac, Trebro en Progressive. Deze machines worden ingezet voor het onderhoud en de exploitatie van graszodenkwekerijen.

Bij Vanmac vinden we het belangrijk dat iedereen met plezier werkt en trots is op het resultaat. Elke week verlaten vele machines ons pand en daar heeft iedereen een bijdrage aan geleverd. Bij Vanmac dragen we op een eerlijke en duurzame wijze bij aan een schone, veilige en gezonde wereld voor iedereen. Door optimale inzet van data voorzien wij onze klanten slim en eenvoudig van waardevolle en duurzame bedrijfsmiddelen voor het onderhoud aan landschap en infrastructuren. Ons doel is dan ook innoveren, creëren en verkopen van geavanceerde oogst-, groen- en reinigingstechniek voor nu en toekomstige generaties.

We werken in teams, waar we ons allemaal verantwoordelijk voelen voor ons werk en de kwaliteit die we leveren aan onze klanten. We hebben korte lijnen en een laagdrempelige cultuur. Iedereen mag meedenken hoe het nog beter kan.

Word gevonden door topwerkgevers

Upload je CV en kom in contact met deze top bedrijven.

Upload CV